Pakker

Personlig guidet tur:
Her vil fokussen være på den enkelte person, hvor vi vil gøre alt hvad vi kan for at opfylde personens krav.
Vi vil sikre os at personen går fra turen, med en ny viden inde for området, og forhåbentlig med fisk med hjem.

Guide for en dag: (max 5 personer pr. Guide.) – Guide for en dag, giver den gældende person/personer en oplevelse ud over det sædvanlige, vi vil forsøge os på at oplevelsen bliver ud over det sædvanlige. Man kan aldrig sikre sig en fangstgaranti med mindre det er direkte fra supermarkedet. Men vi vil bestræbe os på at gøre turen til noget særligt og uforglemmeligt.

Team-Building: I den her pakke er det gyldne ord “samarbejde” her vil vi ha fokussen på evt. Far og søn, som skal lære at samarbejde. Eller hvor kollegaerne bliver presset, men i fællesskab kan løse opgaven.

Fødseldagspakken: Vi laver også børnefødselsdage eller børne-events hvor der vil være mulighed for en fisketur der kan kombineres med en skattejagt, og andre børnevenlige og fiskerelateret ting.
inkl. i pakken medfølger en CD/DVD med Billeder af turen.

Firma-turen/Polterarbend: Mere info kommer snarrest

Handicap-pakken: Her vil vi ha fokus på de handicappet fiskepladser, alt fra kyster, Put & take søer til turbåde. Uanset hvilken handicap man måtte besidde, så er det noget som vi vil tage hensyn til og i samarbejde med personen planlægge turen ud fra handicappet og personens ønsker.

Anti-Stress pakken: De fleste af os kender godt til det med at ha en stresset hverdag, hvor man ikke kan overskue noget, og beslutningerne må helst gerne være taget på forhånd. Oftes kan det være afstressende bare det at komme ud og kigge ud over vandet, og komme væk fra hverdagens stress. I den her pakke sørger vi for alt. Kørsel, mad og drikkelse, grej og endegrej og hvad der ellers må hører til en fuldt forplejet tur.

Videopakken: Hos Fiskeguide.dk er vi alle udstyret med et eller flere GoPro Kameraer, og har derfor mulighed for at sammensætte forskellige filmsekvenser af den guidet tur.
Hvis det ønskes kan vi levere en færdigredigeret udgave på et SD-Kort, USB-Stick eller sendt via. Dropbox eller en cloudhost.

Det er selvfølgelig muligt at kombinere flere forskellige pakker sammen.