Martin Ahle

Guide Martin Ahle Fiskeguide.dk
Guide Martin Ahle Havørred 3,3kg 57cm Fiskeguide.dk
Martin Ahle er 37 år, og har stort set fisket hele sit liv, hans speciale er Kystfiskeri samt Predatorfiskeri/Geddefiskeri.Martin er en udadvendt , service minded og flexibel person som er snaksagelig, med 20 års erfaring indenfor kyst og predator fiskeri. Hvis erfaring fortæller ham at service og klientens oplevelse er alpha og omega. Derfor bestræber Martin sig på at give sine klienter en oplevelse af den danske natur samt viden om området så chancerne er store for en fangst, dog fortæller han altid som noget af det første, at der ingen fangst garanti er, og der skal være plads og råderum til at flytte sig fra plads til plads. Martin er inkarneret spinnefisker og sværger til sine gennemløbere ved kysten og spinner på søen.
Udover dette har Martin erfaring indenfor shelterlivet og er lidt af en haj ved bålet eller komfuret. Hvor der tit hygges og snakkes om erfaringer og oplevelser.
Martins motto: Nul tur? Hvor er den nærmeste å?.

Martins mange års erfaring og interesse inden for fiskeriet har også bragt ham rundt omkring i Danmark og resten af verdenen. her er et lille udkast over de steder og lande han har besøgt.Danmark:
Kystfiskeri ved Stevns, Møn, Øst og VestSjælland, Fyn , Djursland, Vejlefjord, Randers fjord , Limfjorden, Isefjord, Roskilde fjord.
Geddefiskeri ved Farum sø, Furesøen, Donse dam, Stege, Arresø, Esrum sø, Fyn og Jylland og mange andre steder.

Sverige: Lagan, Öland, Halmstad (Laks, Ørred, Gedder)
Norge: Drammen (Laks)
Polen (Gedder,Aborre, Sandart)
Holland (Gedder,Aborre, Sandart)
Frankrig
Spanien
Rusland (Laks og Ørred)
USA (Alaska) (Laks og Ørred)

Kommende ture:
Afrika (Tigerfish)
USA (Florida) (Snakeheads)

Martin har ageret guide for bl.a. Hillerød fiskeskole/Børnenes lystfiskerakademi, Lystfiskerforeningen for børn og unge/LFBU og i privat regi.